Joulukortit netistä

Tilaa design-joulukortit jouluksi 2016

Joulukorttien 2016 myynti alkanut. Siirry ostoksille Holvi:n Joulukorttikauppa sivulle. Korttien toimitusaika on 7-14 arkipäivää.

Joulukorttikauppa ottaa osaa Turun VPK:n joulumyyjäisiin sunnuntaina 27.11. ja sunnuntaina 4.11. klo 11-16. Tervetuloa!

Seuraa Joulukorttikaupan jouluvalmisteluja myös facebookin puolella Joulukorttikauppa. Ihanaa Joulun odotusta!

Suunnittelija Elli Maanpää

Elli Maanpää on nuori suomalainen kuvataiteilija ja kuvittaja. Hän on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston Taiteiden ja Suunnittelun korkeakoulun Taiteen laitoksen visuaalisen kulttuurin koulutusohjelmasta 2013. Opiskeluhistoriaa hänellä on myös muotisuunnittelusta ja teatterista. Elli on tehnyt kuvituksia mm. kortteihin, julisteisiin ja kirjoihin ja taitaa myös graafisen suunnittelun kimurantit kiekurat. Syksyllä 2015 Elli aloitti animaatio-opinnot Turun Taideakatemiassa. Enemmän Ellistä ja hänen seikkailustaan löytyy hänen nettisivuiltaan osoitteesta ellimaanpaa.com.

Elli Maanpää, joulukorttikauppa

Elli, mikä on lempiasiasia joulussa?

Olen todellinen joulufani. Kun ilmassa alkaa tuoksua talvi pistän tonttulakin päähän ja joululaulut soimaan. Joulussa parasta kuitenkin on hiljaisuus ja oleminen. Se että kaiken hässäkän jälkeen, mitä syksy usein on, voi kerääntyä rakkaimpien kanssa yhteen, lämmittää glögiä ja istua viltin alla ilman kiirettä minnekään. Tajuta, että kaikki mitä haluaa lahjaksi on jo siinä.

Mitä joulukortit sinulle merkitsee?

Minusta on ihana lähettää ja vastaanottaa nimenomaan postikortteja. Tapanani on kirjoittaa kortin takapinta niin täyteen tekstiä kun saan vaan sinne mahdutettua. Hyvistä aikomuksista huolimatta usein korttien lähettely jää vaan joulukuulle, mutta niihin kortteihin – joulukortteihin – tuleekin sitten panostettua sitäkin suuremmalla sydämellä.

Suunnittelija Vesa Kuula

Vesa Kuula on taiteen maisterin koulutuksen saanut mainosalan dropout, jonka kynästä syntyy sekä kelpo kuvia että suoria sanoja. Hyviä paremmista ideoista innostuva nuorimies viettää suuren osan ajastaan avoimesti pop-kulttuurin kertakäyttöviihteen parissa, fanittaen erityisesti 80-luvun action-figuurilelujen visuaalisesti rikasta maailmaa.

vesa-kuula-joulukorttikauppaVesa, mikä on lempiasiasia joulussa?

En nyt ehdi miettiä vastausta tähän, koska harhailin jo haaveilemaan riisipuurosta, jota voi kauhoa kaksin käsin jouluaattoaamun animaatioita katsellessa. Ai eikö niitä enää tule? No sitten katsellaan 80-luvun juttuja netistä.

Mitä joulukortit sinulle merkitsee?

Olen laittanut itse tekemiäni joulukortteja matkaan jo useampana vuotena. Joulutervehdyksiä on mukavinta postitella kaikille niille tuttaville, jotka eivät koskaan itse toimerru lähettämään kortteja. 

Ideoija ja taustatonttu Juho Maanpää

Korttikaupan teknisen ja kaupallisen puolen jehuna toimii Ellin veli Juho Maanpää. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun maisteri tekee päivätyönään rahoitusalan hommia, ja harrastelee sivussa omien projektiensa parissa. Web-design ja uudet teknologiat ovat olleet Juhon kiinnostuksen kohteina jo pikkupojasta lähtien.

Juho, mikä on lempiasiasia joulussa?

Joulu on rauhoittumisen aikaa, ja parasta siinä on rentoutuminen hyvän ruuan ja juoman äärellä läheisimpien kanssa. Lapsena maksalaatikko oli jouluruokien yllättävä suosikki, nykyään kokonaisuus ähkyineen peittää alleen yksittäiset tähdet.

Mitä joulukortit sinulle merkitsee?

Joulukortit ovat reissukorttien lisäksi lähestulkoon ainoita kortteja joita tulee joka vuosi läheteltyä. Niitä on mukava saada ja lähettää. Hauskinta on koota saaduista korteista kokoelma jääkaapin oveen.

Ota yhteyttä

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info(at)joulukorttikauppa.fi

Osta kortteja suoraan Holvi-kaupan kautta.

Joulukorttikauppa löytyy myös facebookista.

Inspiroivaa joulunodotusta ja ihanaa Joulua!

TAKAISIN PÄÄSIVULLE