minipossu, poro, joulukortti

Minipossut: Minä olen poro

tilaa kortteja tilaus kortti

Minä olen poro” toteaa minipossu, joka solmii ulkoa löytämänsä oksat itselleen kruunumaisiksi poronsarviksi ja lähtee jolkottelemaan kohti Korvatunturia. Ehkä tässä onkin Petteri Punakuonon esi-isä. Mielikuvituksen avulla saa lehmät lentämään ja minipossut muuttumaan sarvipäisiksi Joulupukin apulaisiksi.

Oletko harkinnut hankkivasi lemmikiksi koiran tai kissan sijaan minipossun? No nyt sinulla on mahdollisuus tutustua isoon liutaan jouluisia minipossuja. Nämä pikku persoonat sulattavat sydämesi.  Minipossut ovat koristaneet itsensä jouluisilla esineillä, kuten ruseteilla ja tonttulakeilla. Minulla oli hymyn kare huulilla kun piirsin näitä pieniä söpöttäriä jouluisissa askareissa. Eihän heitä voi katsoa tulematta hyvälle tuulelle. Suunnitteluvuosi 2014.

Jouluisin terveisin, Elli Maanpää

minipossu, poro, joulukortti